menuclose

Christine & Sebastian

Trouwen in kioskafe – https://www.kioskafe.be/

Een web developer en een musicologe, hun werelden konden niet verder uit elkaar liggen…

Toen Christine Sebastian leerde kennen dacht ze dat hij te hoog gegrepen was voor haar! Say wO0t? De wereld op z’n kop! 5 jaar later zijn ze nog steeds dolverliefd. Handjes vasthouden en giechelend als twee verliefde pubers.

Christine woont momenteel in Londen voor haar werk maar Sebastian woont nog steeds in hun appartement te Antwerpen. Een “living apart together” in het echte leven. Maar trouwen in Antwerpen was dan toch een logische keuze. Mama en dochter sliepen in Antwerpen waar we de dag gestart zijn, waar Christine zich bruidsklaar liet maken. Een kapper had Christine niet nodig want mama is een kapster.

Het Schoon Verdiep in Antwerpen zal compleet gerenoveerd worden, waardoor toekomstige newly weds naar het Felix pakhuis verhuizen, tot de werken klaar zijn. Maar wij waren nog net op tijd om het ja-woord te geven op het schoon verdiep. En de Sint Carolus Borromeus kerk was ook recent volledig gerenoveerd, speciaal voor hun trouw! Of misschien puur toeval 😛

De fotoreportage vond plaats in het station van Antwerpen, en ja hoor, we hebben braaf onze toestemming gevraagd. We liepen er toevallig een reclame voorbij van Eurostar. Een reminder voor Sebastian dat een rit naar de liefde van zijn leven voor 39 eur al mogelijk is. Christine doctoreert momenteel muziek in Londen en verblijft ook daar. De toekomst brengt een huisje, tuintje, boompje en een hondje. Maar als dit in Londen of Antwerpen zal zijn is voorlopig nog niet duidelijk.

Ik laat jullie meegenieten van dit prachtig liefdesverhaal.
Bericht aan alle nerds out there. Do not lose hope, your love is somewhere surfing the internetz.

Visagie: https://instylehairandmakeup.be/
Kapster: mama!
Kleed: Gino Cerutti
Feestlocatie: Kioskafe
Photo Booth: Mine!