menuclose

Simon & Stijn

huwelijksfeest, gouden glitters

Een bruidegom en een bruidegom.
Tijdens een klassiek huwelijk start ik steeds bij de bruid, want de vrouw is uiteraard het belangrijkste. Maar bij wie moest ik starten tijdens een homohuwelijk? Gelukkig hebben Simon & Stijn het mij makkelijk gemaakt. De cliché lijkt wel te kloppen. Mannen hebben slechts 10-15 minuten nodig om zich klaar te maken!

In de planning stond letterlijk:

Simon en ik zullen ons kleden om 8.45u, dan komen ook onze 2 beste vriendinnen aan die ons daarbij ‘helpen’ 😉

9u00: Aankomst van de suite ten huize Simon & Stijn

Bij een bruid kom ik meestal 2-tal uur voor de voorbereidingen 🙂

Ik heb al een aantal homohuwelijken mogen fotograferen en wat mij opvalt is dat twee mannen veel makkelijker hun gevoelens tonen. Wanneer ze elkaar vastpakken is het zo intens en gemeend alsof het de laatste keer is dat ze elkaar vastpakken.

Hieronder een aantal sfeerbeelden van de dag. Neem zeker een kijkje op Simon zijn website want hij heeft voor de prachtige bloemen & decoratie gezorgd.

—-

PS: Fast Forward januari 2020, ik verhuis mijn website naar een nieuwe host en kom toevallig deze blog post tegen die in mijn draft zat en nooit werd gepubliceerd…
Ondertussen hebben Simon & Stijn 3 prachtige kinderen en vormen ze een mooi gezinnetje van 5.
Slecht nieuws voor de mensen die Simon graag als bloemist willen boeken voor hun trouw. Hij is hiermee gestopt omdat het niet te combineren viel met hun gezinsleven. Wie weet als de kinderen wat ouder zijn?!

Volgende maand eind februari is het exact 4 jaar geleden, ik krijg er een krop van in de keel. Het voelt echt aan alsof het vorig jaar was!

Dit wil dus ook zeggen dat ik deze website al jaren heb verwaarloosd 🙂 Ik ga geen goede voornemens maken, want we weten allemaal wat er gaat gebeuren haha 🙂 Ik ben in ieder geval enorm dankbaar dat ik zoveel lieve en toffe mensen leer kennen waarmee ik jaren later nog steeds contact mee heb.

 

Met dank aan:
Wedding planner: Isabel D’Hulster – https://www.isapresence.com/
Decoratie: Simon De Backere – https://www.simondebackere.be/
Feestzaal: Steenovenhoeve in Schuiferskapelle
Kleding: Cafe Costume – https://cafecostume.com/

huwelijksvoorbereiding 's morgens IeperHuwelijksdetails, huwelijksring, zonnebrilhuwelijksdetails, cafe costme, spiegel, horlogehuwelijk first look, trapmomenthuwelijksreportage, homokoppel, vespahuwelijksreportagekoppel door vensterSimon & Stijn Huwelijksdecoratie, bloemen in hartvorm

Steenovenhoeve in Tieltlachend huwelijkskoppelOpeningsdans tijdens huwelijk